A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бездрицька громада
Сумська область, Сумський район

ОГОЛОШЕННЯ

Що таке послуга раннього втручання?

Раннє втручання — це комплексна послуга для родин, які виховують маля до трьох повних років (послугу рекомендується надавати у віці до трьох років одинадцяти місяців двадцяти дев’яти днів) із порушеннями розвитку або ризиком їх виникнення, яка поєднує медичну, психологічну, соціально та освітню складові. Мета послуги — раннє виявлення та профілактика порушень у дітей, покращення їх розумового розвитку, підвищення якості їх життя.

13:26 10.08.2023

ДОРОЖНЯ КАРТА ДЛЯ ПОСТРАЖДАЛОГО ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ НА ВИПАДОК ВИНИКНЕННЯ ПОТРЕБИ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ НА ТЕРИТОРІЇ БЕЗДРИЦЬКОЇ ГРОМАДИ

ДОРОЖНЯ КАРТА КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ постраждалого цивільного населення на випадок виникнення потреби психологічної допомоги на території Бездрицької сільської ради

11:43 08.08.2023

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу» Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна розробила серію коротких анімованих відео в рамках проєкту «Розробка цифрових навчальних модулів для членів громадських організацій у соціальній сфері та сфері охорони здоров’я» за підтримки проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

14:30 07.08.2023

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА «СУМСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ» попереджає про епідемічну ситуацію з гельмінтозів та заходи щодо протидії їх поширенню.

11:34 18.07.2023

Шановні мешканці Сумщини та гості регіону!

Поліція роз’яснює, як не стати жертвою шахраїв. Ні в якому разі не повідомляйте невідомим особам, які вам телефонують і представляються працівниками банківських установ, інформацію про номер банківської картки, термін її дії та трьохзначний код зі зворотнього боку картки, а також цифрові коди, які банк направляє на ваш телефон в смс-повідомленнях чи у банківському застосунку. Це конфіденційна інформація, яку ви не повинні нікому повідомляти. Працівники банків ніколи її не запитують. Не надавайте невідомим конфіденційну інформацію, і цим ви убезпечите свої заощадження. Якщо вам телефонують особи та просять надати конфіденційну інформацію, перервіть розмову та повідомте про цей факт до поліції на спеціальну лінію 102.

07:49 13.06.2023

Оголошення про проведення громадських слухань з обговорення проекту містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану з планом зонування території с. Токарі Бездрицької сільської ради Сумського району Сумської області»

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про планування і забудову територій», Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Бездрицькою сільською радою планується провести громадські слухання з обговорення проекту містобудівної документації  «Внесення змін до генерального плану з планом зонування території с. Токарі Бездрицької сільської ради Сумського району Сумської області»  

13:46 08.06.2023

УВАГА – ШАХРАЇ!

Поліція застерігає: у зв‘язку з соціально-економічною ситуацією останнім часом збільшилась кількість шахрайств на території регіону.

11:48 08.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь