A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бездрицька громада
Сумська область, Сумський район

ОГОЛОШЕННЯ

Порядок формування діапазону номерів для ПРРО

Головне управління ДПС у Сумській області інформує  платників податків Сумщини,  що для кожного ПРРО фіскальним сервером формується окремий діапазон фіскальних номерів, що присвоюються електронним документам під час роботи ПРРО в режимі офлайн.

10:24 21.11.2023

Відповідальність за нестворення або незберігання фіскальних звітних чеків

Головне управління ДПС у Сумській області  повідомляє, що згідно з ст. 2 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 265) фіскальний звітний чек (далі – щоденний Z-звіт) – документ встановленої форми, створений у паперовій та/або електронній формі (електронний фіскальний звітний чек) реєстратором розрахункових операцій (далі – РРО) або програмним РРО (далі – ПРРО), що містить дані денного звіту, під час створення якого інформація про обсяг виконаних розрахункових операцій заноситься відповідно до фіскальної пам’яті РРО або фіскального сервера контролюючого органу.

13:41 20.11.2023

Щодо особливостей застосування РРО та/або ПРРО при наданні послуг за умови проведення розрахунків за них виключно за допомогою банківських систем дистанційного обслуговування та/або сервісів переказу коштів

ДПС продовжує інформувати платників податків про актуальні питання щодо особливостей застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, у зв’язку з чим повідомляє таке.

13:15 20.11.2023

Відповіді на найпоширеніші питання про вакцинацію доступні на Національному порталі з імунізації, - МОЗ

В Україні працює Національний портал з імунізації. Це інформаційний ресурс для медиків, студентів, фармацевтів та українців, які шукають доказову інформацію про вакцини та щеплення. На порталі консультують 16 експертів-медиків, які надають роз’яснення стосовно рутинної вакцинації, інформацію про 24 вакцинокеровані інфекції та їхню профілактику, ефективність вакцин. Для фармацевтів та медиків на порталі оновлюють інформацію щодо актуальних змін у нормативних документах. Також розміщують дані щодо захворюваності та наявності в країні вакцин.

14:18 16.11.2023

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Якщо звучить сигнал «Повітряна тривога!» негайно слідуйте до найближчого укриття.

09:45 12.10.2023

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

ГУ ДСНС України у Сумській області інформує про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки.

13:34 03.10.2023

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Бездрицька сільська рада наголошує на тому, що у період дії воєнного стану рух транспортних засобів, що використовують у своїй конструкції систему випуску відпрацьованих газів "прямотік" та інші вихлопні системи, де відсутній шумопоглинач або завищений рівень допустимого шуму - ЗАБОРОНЕНО!

11:47 25.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь