A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бездрицька громада
Сумська область, Сумський район

ОГОЛОШЕННЯ

ЗВІТ голови фракції ПП "Слуга народу", Тетяни Петренко, обраного на місцевих виборах 2020 року від Обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ», за діяльність депутатів про проведену роботу в 2023році

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», керуючись статтею 250 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» я, Петренко Тетяна Василівна, голова фракції ПП "Слуга народу", депутат Бездрицької сільської ради від виборчого округу №1 звітую перед своїми однопартійцями та виборцями про проведену роботу в 2023 році. Обрана секретарем бюджетної комісії Мною було відвідано усі засідання постійної комісії.

13:47 14.12.2023

Чи можливо в ПРРО редагувати ціни?

Головне управління ДПС у Сумській області інформує, редагування у програмному реєстраторі розрахункових операцій (далі - ПРРО) цін товарів здійснюється шляхом редагування номенклатури товарів.

08:49 14.12.2023

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Застосування РРО/ПРРО підвищує ефективність контролю за дотриманням законодавства у сфері захисту прав споживачів

09:22 12.12.2023

Використання РРО/ПРРО: платні медичні послуги

Головне управління ДПС у Сумській області нагадує, що  статтею 3 Закону України від 19 листопада 1992 року № 2801-XII «Основи законодавства України про охорону здоров’я», із змінами та доповненнями, визначено, що послуга з медичного обслуговування населення (медична послуга) - це послуга, що надається пацієнту закладом охорони здоров'я або фізичною особою - підприємцем, яка зареєстрована та одержала в установленому законом порядку ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики, та оплачується її замовником.

10:27 05.12.2023

Щодо фіскалізації розрахунків платниками єдиного податку

Державна податкова служба України звертає увагу платників податків, які обрали спрощену систему оподаткування, що, починаючи із 01.01.2022, втратили чинність норми Податкового кодексу України, які дозволяли не застосовувати реєстратори розрахункових операцій або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО). З огляду на це платники податків (крім першої групи) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО на загальних підставах.

09:28 01.12.2023

Нагадуємо послідовність дій при реєстрації ПРРО

Головне управління ДПС у Сумській області інформує  платників податків Сумщини,  що суб’єкт господарювання, який має намір зареєструвати ПРРО, повинен перебувати на обліку в контролюючому органі. Також на обліку має перебувати його господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про яку суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог пункту 63.3 статті 63 Податкового кодексу України.

14:36 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь