A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бездрицька громада
Сумська область, Сумський район

ОГОЛОШЕННЯ

Щодо онлайн опитування

Доводимо до відома   підприємств, розташованих на підпорядкованій території, інформацію про онлайн-опитування та заповнення google-форми щодо ринку праці в Україні та становища підприємств. Опитування роботодавців проводиться з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках, задля проведення аналізу впливу повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну на ринок праці.

09:44 21.02.2024

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства Бездрицької сільської ради «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини с. Токарі"

Правові підстави проведення конкурсу: Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» від 19.11.1992 року № 2801-XII (зі змінами), Постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», ст. 65 Господарського кодексу України, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.03.2002 р. № 117 зі змінами, розпорядження  сільського голови Бездрицької сільської ради «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства Бездрицької сільської ради «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини с. Токарі» від 01.02.2024 р. № 09/02-02, розпорядження  сільського голови Бездрицької сільської ради  «Про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства Бездрицької сільської ради «Амбулаторія загальної практики – сімейної медицини с. Токарі» від 08.02.2024 р. № 11/02-02.

14:31 08.02.2024

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

У зв’язку з виявленням випадку африканської чуми свиней у приватному господарстві, який стався внаслідок закупівлі поросят за оголошенням в мережі Інтернет та на територіях мисливських угідь ТОВ «Трипільський мисливець » - обхід №5, Ліс «Закрацька сосна» (неподалік с. Зікрачі) Обухівського району Київської області, наголошуємо на недопущенні закупівлі живих тварин та птиці у невідомих постачальників без відповідних ветеринарних документів.

10:43 31.01.2024

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Попередньо повідомляємо, що департаментом з питань соціальної політики, ветеранів та реінтеграції Сумської обласної державної адміністрації 01.02.2024 о 11.00 год. , за адресою: м. Суми, вул. Ільїнська, 97, великий зал Сумської районної ради(2 поверх) планується проведення зустрічі із ветеранами, сім’ями загиблих (померлих), полонених і зниклих безвісти Захисників і Захисниць України, які є жителями Сумського району. Мета зустрічі: надання роз’яснень щодо права на соціальні гарантії ветеранів, сімей загиблих (померлих), полонених і зниклих безвісти Захисників і Захисниць України.

11:31 26.01.2024

Про навчання ветеранів

Для активної участі у процесі розбудови та відбудови країни після перемоги, адаптації ветеранів до цивільного життя на базі Сумського національного аграрного університету створено Бізнес школу, офіційне відкриття якої заплановано наприкінці січня 2024 року. Уже в березні Бізнес-школа планує прийняти перших слухачів з числа Захисників та Захисниць України за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Підприємництво та бізнес-планування». Метою програми є забезпечення набуття теоретичних та практичних навичок ведення бізнесу за сучасних умов та викликів. Навчання для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей – безоплатно.

14:41 19.01.2024

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

З метою постійного спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом Міністерством молоді та спортом України у співпраці з Державною службою статистики України створено анкету для проведення онлайн опитування населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей (посилання https://survey.sportforall.gov.ua)

15:35 11.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь