Бездрицька громада
Сумська область, Сумський район

ЗВІТ голови фракції ПП "Слуга народу", Тетяни Петренко, обраного на місцевих виборах 2020 року від Обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ», за діяльність депутатів про проведену роботу в 2023році

Дата: 14.12.2023 13:47
Кількість переглядів: 75

Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», керуючись статтею 250 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» я, Петренко Тетяна Василівна, голова фракції ПП "Слуга народу", депутат Бездрицької сільської ради від виборчого округу №1 звітую перед своїми однопартійцями та виборцями про проведену роботу в 2023 році. Обрана секретарем бюджетної комісії Мною було відвідано усі засідання постійної комісії.

За звітний період до мене звернулося понад 40 громадян громади, отримано 5 звернень від виборців, з них 1 колективне.

Протягом звітного періоду мною прийнято участь у 4 пленарних засіданнях сільської ради.

На усі звернення я намагалася оперативно реагувати та більшість з них були вирішені позитивно, проте робота над деякими питаннями продовжується.

Усі прохання моїх однопартійців та виборців своєчасно донесені до керівництва Бездрицької сільської ради та неодноразово розглянуті на засіданнях постійних комісій та сесіях ради.

У період з 24 лютого разом з однопартійцями було організовано плетіння маскувальних сіток, збір продуктів харчування та одягу для людей, які потрапили в складні життєві обставини, разом з учнями Бездрицького ліцею виготовляємо окопні свічки, малюємо малюнки та пишемо листи воїнам ЗСУ. Було створену групу в соціальній мережі для оголошення важливої інформації та вирішення нагальних питань, у якій регулярно збираються кошти для забезпечення потреб ЗСУ. Продовжуємо роботи по облаштуванню укриття.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь