A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бездрицька громада
Сумська область, Сумський район

Оголошення про проведення громадських слухань з обговорення проекту містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану з планом зонування території с. Токарі Бездрицької сільської ради Сумського району Сумської області»

Дата: 08.06.2023 13:46
Кількість переглядів: 124

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про планування і забудову територій», Закону України «Про архітектурну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Бездрицькою сільською радою планується провести громадські слухання з обговорення проекту містобудівної документації  «Внесення змін до генерального плану з планом зонування території с. Токарі Бездрицької сільської ради Сумського району Сумської області»  

 

   Генеральний план населеного пункту  -  це містобудівна документація,  що визначає принципові вирішення розвитку, планування, забудови та іншого використання території населеного пункту. Коригування (внесення змін) генерального плану пов’язане із зміною функціонального призначення окремих територій, зміною планувальних обмежень. Також коригування обумовлене необхідністю вирішення поточних питань забудови населеного пункту та змінами нормативно-законодавчої бази.  Генеральним планом визначені існуючі і перспективні межі населеного пункту, що дає можливість розширення та розвитку села.    В складі проекту генерального плану розроблений план зонування території  с. Токарі. План зонування визначає умови та обмеження використання території села

     Проект містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану з планом зонування території с. Токарі Бездрицької сільської ради Сумського району Сумської області»  містить графічні та текстові матеріали.

 

Відомості про замовника та розробника містобудівної документації на місцевому рівні «Внесення змін до генерального плану з планом зонування території с. Токарі Бездрицької сільської ради Сумського району Сумської області»

 

Замовник містобудівної документації – Бездрицька сільська рада.

Розробник  - ТОВ «Сумський інститут архітектурного проектування» 

 

Підстава розроблення: рішення Тридцять шостої ОТГ сесії Сьомого скликання Бездрицької сільської ради від 28.02.2020 року.

 

Інформація про місце та строки ознайомлення з проектом містобудівної документації:

 

   З матеріалами містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану з планом зонування території с. Токарі Бездрицької сільської ради Сумського району Сумської області» можна ознайомитися у строк з 12 червня 2023 року по 26 червня  2023 року (включно) в адмінприміщенні Токарівського старостинського округу Бездрицької сільської ради  за адресою: с. Токарі, вул. Центральна 2.

 

Довідка: Зауваження  громадськості подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил). Анонімні пропозиції не розглядаються. 

 

Громадські слухання з обговорення проекту містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану з планом зонування території с. Токарі Бездрицької сільської ради Сумського району Сумської області»  відбудеться 27.06.2023 р. в адмінприміщенні Токарівського старостинського округу Бездрицької сільської ради  за адресою: с. Токарі, вул. Центральна 2.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь