A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бездрицька громада
Сумська область, Сумський район

НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПО ПІДГОТОВЦІ, ПЕРЕПІДГОТОВЦІ ТА ПІДВИЩЕННЮ КВАЛІФІКАЦІЇ КАДРІВ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ

Дата: 20.04.2023 09:45
Кількість переглядів: 152

З метою підтримки осіб, які звільняються або звільнені з військової служби, з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей таких осіб, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та постраждалих учасників Революції Гідності Навчальний центр по підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації кадрів (далі – Навчальний центр) запрошує на професійну підготовку та/або перепідготовку цільової групи на робітничі професії, що користуються попитом на ринку праці України (розташований за адресою: вул. Київська, 113, м. Біла Церква, 09109, Київська область) 

Навчальний центр є професійно (професійно-технічним) навчальним закладом, який проводить свою освітню діяльність у трьох формах, а саме: підготовку, перепідготовку та/або підвищення кваліфікації робітничих кадрів за такими професіями, як: тракторист, машиніст автогрейдера, машиніст екскаватора, машиніст котка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону, машиніст бульдозера, машиніст змішувача асфальтобетону пересувного, машиніст дорожньо-будівельних машин, водій навантажувача, електрогазозварник, а також водіїв транспортних засобів категорії «А», «А1», «В», «С», «С1», «СЕ», та «D», «D1».

Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» Навчальний центр пропонує здійснювати професійну адаптацію за наведеними вище професіями шляхом, первинної професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації з урахуванням навичок, умінь та побажань отримувачів послуги, за результатами успішного завершення повного курсу навчання особі, яка отримала послугу видається документ державного зразка.

Підготовка за робітничими професіями, а саме машиністів дорожньо-будівельної техніки триває від 3,5 місяців до 6,5 місяців, відповідно вартість навчання складає від 9200 гривень до 14300 гривень в залежності від обраної професії (вартість вказана без урахування витрат на паливно-мастильні матеріали).

Навчання на водіїв транспортних засобів категорії «В», «С», «СЕ», та «D» триває від 11 до 16 тижнів в залежності від категорії навчання, відповідно вартість навчання складає від 7659 гривень до 13721 гривень в залежності від обраної категорії навчання (вартість вказана з урахуванням витрат на паливно-мастильні матеріали).

Для проживання іногородніх слухачів є гуртожиток. До послуг мешканців гуртожитку обладнані кімнати для самопідготовки та відпочинку, кімнати гігієни і кімнати для прийняття їжі, вартість проживання за місяць з урахуванням комунальних платежів складає від 1300 гривень за 1 ліжко-місце до 3800 гривень за кімнату площею 20 м2.

Слухачі професійно-технічного навчання

(машиністи дорожньо-будівельної техніки) для вступу подають наступні документи:

  1. Заява
  2. Копія паспорта
  3. Копія ідентифікаційного коду
  4. Довідка про місце реєстрації
  5. Копія військового квитка
  6. Копія документа про освіту
  7. Медична довідка для з відповідною відміткою
  8. 3 фото розміром 3,5х4,5

 

Слухачі курсів навчання водіїв для вступу подають наступні документи:

  1. Заява
  2. Копія паспорта
  3. Копія ідентифікаційного коду
  4. Довідка про місце реєстрації
  5. Медична довідка для водіїв
  6. 3 фото розміром 3,5х4,5

 
За більш детальною інформацією можна звертатися за телефоном та на електронну пошту:
+38-04563-5-22-91
+38-04563-6-23-50
navchalniy_centr@ukr.net

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь